top of page
Search
  • wolterbosch

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht. Dat voelt goed, maar stressvol tegelijkertijd. Oké, alle nummers zijn opgenomen, maar er moeten toch nog een paar puntjes op de i. En het grootste deel van het mixwerk is gedaan, maar ook daar moet nog wel wat aan geschaafd hier en daar. En dan nog de master. Niet onbelangrijk, maar hoe doe je dat eigenlijk? Aaargh. Kortom, een releasedatum heb ik nog niet aangedurfd. Misschien binnenkort wel, wie weet. Wat ik wel weet is dat ik niet kan wachten om mijn muziek aan de wereld te laten horen! Stay tuned, lieve mensen.


21 views0 comments

Recent Posts

See All

Guest vocals!

Vandaag heb ik één van de laatste dingen afgerond die nog op de planning stonden: gastvocalen opnemen van mijn werkelijk fantastische collega Vanessa Hudig. Haar prachtige vocalen verschijnen op maar

Comments


bottom of page